Meer met muziek

Hier vind je blogposts met tips om nóg meer te genieten van jouw favoriete muziek. Podcasts over muziek, boeken over muziek. En hoe pak je dat aan: stemmen voor de Top 2000? Hoe kun je leuke nieuwe muziek ontdekken en zo je muziekcollectie uitbreiden? . 

 

Mijn 10 favoriete artiesten

Ik weiger antwoord te geven op die ene vraag: wie is je favoriete artiest? Niet te doen. De ene dag is het Stevie Wonder, de andere dag Crowded House. Het is maar net hoe ik me voel en welke muziek daarbij past. Toch heb ik een selectie gemaakt van 10 van mijn favoriete artiesten. Nee, het is geen complete lijst natuurlijk. Er zijn altijd momenten dat ik het grondig oneens ben met mijn eigen keuze. Het is een greep, niks meer en niks minder. Daarom staat onderaan de print ook: '... are some of my favorite artists'.

Lees meer »

Saxofoonliedjes

In mijn serie illustraties van muziekinstrumenten heb ik dit keer de saxofoon afgebeeld. Geweldig instrument, in de popmuziek vaak gebruikt voor prachtige solo’s. Deze saxofoonillustratie is nu te koop in de webshop.

Lees meer »

Alles over de Top 2000 van 2023

De lijst der lijsten is in zicht! Maar, zul je zeggen, dat is toch altijd pas tussen Kerst en Oud & Nieuw? Klopt. Maar de Top 2000 is zo’n fenomeen geworden, dat er inmiddels allerlei evenementen aan voorafgaan.

Lees meer »