Spotify en YouTube

Hier vind je blogposts met tips en uitleg over Spotify en YouTube: hoe zet je Shuffle op Spotify uit, hoe kun je je playlist delen met vrienden, hoe kun je nummers in een playlist of album verbergen, hoe werkt Spotify Enhance, en veel meer tips. 

 

YouTube: een playlist maken, afspelen, shuffle, sorteren, delen met anderen

Onderstaande tips gaan over de gratis versie van YouTube. Je kunt ook een betaald abonnement nemen op YouTube Premium. Dan kijk je zonder advertenties naar video's, kun je gebruik maken van YouTube Music en kun je ook offline luisteren en kijken. Zelf heb ik er geen ervaring mee. Ik ben erg blij met mijn Spotify Premium abonnement en gebruik YouTube alleen af en toe om muziekvideo’s of live optredens te bekijken en accepteer dat ik daarbij steeds advertenties te zien krijg.

Lees meer »

Voor de broodnodige variatie

Ik luister graag naar albums. Een verzameling liedjes die de artiest in een bepaalde volgorde heeft gezet, met een zorgvuldig gekozen opbouw. En die opbouw respecteer ik braaf: ik luister de nummers op het album altijd keurig in de ‘juiste’ volgorde.

Lees meer »