Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling beschadigd raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden nadat je het gebrek constateert, dit bij ons te melden. Als het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgen voor vervanging.

 

Retourneren (herroepingsrecht)

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Alleen de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 4,- per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder (bijv. Post NL). Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Download hier het retourformulier. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@liedjeaandemuur.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits we het product inmiddels in goede orde retour ontvangen hebben.

 

Uitzondering maatwerk

Producten die ik via deze webwinkel op maat voor je maak (zoals een illustratie in opdracht) worden volgens de door jou ingevoerde specificaties gemaakt. Het herroepingsrecht is hierop dan ook niet van toepassing. De verkoop van deze producten is hiermee na succesvolle betaling definitief.