Boek: Muziek bij je stemming

Muziek bij je stemming. 65 ideeën om te bouwen aan een soundtrack voor je dagelijks leven

Soms merk je dat je meteen blij wordt van een liedje op de radio. Dat bepaalde muziek je troost als je iets moeilijks meemaakt. Of dat je bij een discobeat vanzelf gaat bewegen.  Zo kun je muziek gebruiken om in een bepaalde stemming te komen, bijvoorbeeld: 

  • ontspanning: liedjes die je helpen te relaxen
  • focus: muziek waarbij je geconcentreerd kunt werken 
  • energie: liedjes die jou een  oppepper geven


Muziek bij je stemming zit boordevol praktische tips en inspiratie om meer te doen met muziek. Of het nou gaat om energiek sporten, genieten van een mooi moment, plezier hebben met een groep vrienden: muziek maakt alles mooier. 

En welke muziek dat is, verschilt natuurlijk per persoon. Daarom kom je tussen de ideeën ook lijstjes tegen die je zelf kunt invullen. Zo bouw je aan jouw eigen soundtrack voor allerlei situaties in je dagelijks leven. 

 

Over de auteur

Marloes Reijenga (1974) is haar hele leven al bezig met muziek. Dat begon met een kartonnen gitaar die ze in elkaar knutselde. Met veel naar de radio luisteren en mooie  liedjes opnemen op cassettebandjes. Later ging ze Engels studeren en kreeg ze steeds  meer oog voor bijzondere songteksten. Nu maakt Marloes illustraties bij popliedjes, die ze  verkoopt als handgemaakte prints in haar webshop Liedje aan de muur. Met dit boek wil ze anderen helpen om muziek ook een grotere plek te geven in hun leven. 

 

Reviews:

  • "Ik dacht al best veel te weten over muziek, Spotify en wat het voor je kan betekenen, maar dit boek staat zo boordevol tips dat het voor elke muziekliefhebber een aanrader is." (Karen)
  • "Hoewel ik zelf echt veel van muziek hou, blijf ik toch vaak hangen bij dezelfde nummers/hetzelfde genre. Dit boek helpt om veel meer te doen met muziek." (Eunice)

 

Leuk cadeautje voor elke muziekliefhebber!

 

Betaling en verzending:

  • de prijs is €16,95 inclusief verzendkosten. Betalen gaat eenvoudig via iDeal.
  • ik verpak je boek zorgvuldig in een cadeauzakje in een brievenbuspakje. Je hoeft dus niet thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen. 
  • je krijgt een mailtje zodra ik je bestelling heb verzonden. Let op: Post NL bezorgt niet op zondag en maandag.

 

 

Boektrailer: