Ben jij ook zo gek op Spotify? Alle muziek binnen handbereik. Maar dat is ook meteen het lastige: er is zóveel. Al die playlists die je met de zoekfunctie op Spotify vindt, daar staat geen muziek op waar jij van houdt. Je wilt je eigen muziek paraat hebben voor het juiste moment. Want of je nu een uurtje gaat sporten of een lange autorit maakt: daar hoort passende muziek bij. Jouw muziek. 

 

Dus je gaat aan de slag en stelt je eigen playlists samen. Maar welke naam geef je die playlists? Een lijstje met ideeën zou wel van pas komen, zodat je daar uit kunt kiezen of tenminste op ideeën kunt komen. Want je hebt misschien ook het gevoel dat je nog zoveel méér playlists zou kunnen maken. Muziek voor momenten dat je je rot voelt: wat zou het fijn zijn als je dan een playlist paraat hebt, om even goed mee af te reageren of uit te huilen. Of juist vrolijke muziek, die je snel uit je dip trekt. En muziek voor als je weekend begint. Of voor dat feestje volgende week. Er zijn zoveel stemmingen en situaties te bedenken waar passende muziek bij hoort. 

 

Met dit e-book heb je dat precies in handen: 262 playlist ideeën, verdeeld over 11 categorieën: 

 

1. Summertime

2. Feesten & seizoenen

3. Reizen/onderweg

4. In en uit je dip

5. Energie/workout

6. Relaxen

7. Aan het werk

8. Nostalgie & romantiek

9. Kids & familie

10. Muziekgenres

11. Favorieten 

 

Ideeën voor playlistnamen

Er zitten zowel Nederlandse als Engelse playlist namen bij, het is maar net wat jou meer aanspreekt, dat is persoonlijk. Sowieso zijn de playlist namen vooral bedoeld om je op weg te helpen. Zo denk jij bij ‘Provence 2023’ meteen aan jouw eigen vakantiebestemming. Of je maakt van 'Work to do‘ liever ‘Aan de slag’. Kortom: associeer er flink op los, dan kom je tot de leukste playlist namen, die precies bij jou passen

 

Achter sommige zie je een muzieknootje staan. Klik je erop, dan ga je naar mijn Spotify playlists. Je kunt ze gebruiken als startpunt voor je eigen playlist: 

 

• Tik op de 3 puntjes boven de playlist

• Tik op: Toevoegen aan …

• Tik op Nieuwe playlist

• Geef je playlist een naam

• Voeg zoveel nummers toe als je wilt

 

Dus meld je aan voor de Liedjesmail die ongeveer eens per maand verschijnt, dan krijg je het e-book ‘262 playlist namen’ meteen cadeau in je mailbox. 

 

Ik wens je veel inspiratie en luisterplezier!

Marloes